НовиниНовини

23 Квітня
Всеукраїнський конкурс мистецтв "Мистецьке майбутнє України"
Всеукраїнський конкурс мистецтв
Вітаємо Іваніцьку Олю з Дипломом Першої Премії у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Мистецьке майбутнє України". Радіємо всім нагородам та результативній співпраці учениці з керівником Усенко С.В. Нових творчих звершень та нагород!
Детальніше
23 Квітня
Урок-віртуальний похід "Going camping"
Урок-віртуальний похід
22.04.2024 року Світлана ЯКІВ'ЮК провела урок-віртуальний похід "Going camping" з англійської мови у 5-ХТ класі, який поєднав інтерактивні методи навчання і CLIL.
Детальніше
22 Квітня
Урок-гра "Трудова вікторина"
Урок-гра
Урок-гра "Трудова вікторина" для учнів 9-х класів проведений вчителем трудового навчання Наталією ОСИНКІНОЮ. Головною метою було розвиток творчих здібностей учнів та підтримка їх пізнавальних інтересів.
Детальніше
22 Квітня
Майстер-клас "Патріотична прикраса своїми руками"
Майстер-клас
У рамках тижня трудового навчання вчитель Наталія ОСИНКІНА провела майстер-клас "Патріотична прикраса своїми руками". В результаті учні створили власну патріотичну прикрасу, що символізує їхню любов до України. Створіть і ви власну патріотичну прикрасу за відеороликом. Виражайте свою творчість та патріотизм! #ХТЛПатріотичнаПрикраса
Детальніше
22 Квітня
Тиждень трудового навчання (22.04 - 27.04.2024 р.)
Тиждень трудового навчання (22.04 - 27.04.2024 р.)
Девіз тижня: «Весна ледачого не любить. Тільки в праці життя і краса людини». Сьогодні вчитель трудового навчання, технології Валерія ЦИМБАЛ провела в 5-х класах урок з елементами майстер-класу: «Виготовлення ляльки-мотанки з паперових серветок».
Детальніше
22 Квітня
Нагороди наших хореографів.
Нагороди наших хореографів.
Зразкові художні колективи системи МОН України хореографічні колективи «Neo-dance», «Ізюминка» та «Джерельце» посіли призові місця у IX Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва “МИ З УКРАЇНИ”. Знайомимо Вас із солісткою «Neo-dance» Курʼяніновою Альоною, керівники – Наталія та Віталій ОКУНЕВСЬКІ. Запрошуємо і Вас насолодитися її виступом!
Детальніше
21 Квітня
Завершення Тижня математики та інформатики!
Завершення Тижня математики та інформатики!
Протягом тижня учні від 5-х до 11-х класів брали участь у різноманітних заходах та активностях, спрямованих на поглиблення їх знань у цих предметах та розвиток комп'ютерної та математичної грамотності. Дякуємо всім учням та вчителям математики та інформатики Світлані РАКОМІ, Олені ШЕХ, Вікторії ПОЛЕЩУК за їхню залученість, організацію та проведення Тижня математики та інформатики!
Детальніше
21 Квітня
Неймовірні математичні дайджести!
Неймовірні математичні дайджести!
Світлана РАКОМА протягом тижня провела неймовірні математичні дайджести, які захопили увагу учнів 8-10 класів. Учні відкрили для себе різні способи розв'язування квадратних рівнянь, дізнались усе про правильні многокутники та ще багато цікавих фактів із світу математики. Інтерактивні завдання та головоломки розвивали навички командної роботи та креативного мислення.
Детальніше
20 Квітня
Інформатичний квест
Інформатичний квест
Вже скоро кінець навчального року, тому один із заходів Тижня математики та інформатики присвячений повторенню вивченого раніше матеріалу. З цією метою з 7-МТ класом Вікторія ПОЛЕЩУК провела інформатичний квест.
Детальніше
20 Квітня
Захопливий вебквест "Підкорювач раціональних чисел"
Захопливий вебквест
В рамках тижня математики та інформатики учні 6-ХО пройшли захопливий вебквест "Підкорювач раціональних чисел", таким чином вчитель математики та інформатики Вікторія ПОЛЕЩУК завершила вивчення важливої теми "Раціональні числа". Цей квест став не лише засобом оцінки їхніх знань, а й інтерактивним способом поглиблення розуміння концепцій, пов'язаних з раціональними числами.
Детальніше
20 Квітня
Математичний турнір
Математичний турнір
У рамках Тижня математики та інформатики в нашому ліцеї відбувся Математичний турнір. Організатором турніру була вчителька математики Світлана РАКОМА. Переможцем став Данило ГОРОБЕЦЬ, учень 7-ХО класу, який проявив високі математичні здібності. Вітаємо його з заслуженою перемогою і бажаємо подальших успіхів та досягнень у майбутньому!
Детальніше
20 Квітня
Безмежні можливості штучного інтелекту для творчості
Безмежні можливості штучного інтелекту для творчості
Учні навчились за допомогою штучного інтелекту створювати різноманітний мистецький контент: редагувати фото, створювати різноманітні картинки, писати вірші, казки, дописи, що відображають їхню уяву та творчий потенціал.
Детальніше
20 Квітня
"Бродівське письмо"
Протягом Тижня математики та інформатики Олена ШЕХ занурила учнів у цікавий світ мистецтва, де код може мати різноманітні форми виявлення. Однією з них є текстова вишиванка, особливий вид мистецтва. Серед різних стилів та традицій, вчитель звернула увагу дітей на "Бродівське письмо". А за допомогою спеціальної програми учні навчились створювати свої авторські вишивки.
Детальніше
20 Квітня
Всеукраїнський конкурс мистецтв "Натхнення України"
Всеукраїнський конкурс мистецтв
Вітаємо Іваніцьку Олю з Дипломом Першої Премії у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Натхнення України". Радіємо всім нагородам та результативній співпраці учениці з керівником Усенко С.В.
Детальніше
19 Квітня
English lesson
English lesson
На уроці з англійської мови учні 5-их класів разом з вчителем Вікторією МАРИЩУК поринули у світ кіно.
Детальніше
Новини
Афіша Афіша
11 Січня
Херсонський Таврійський ліцей Херсонської міської ради оголошує набір учнів у 1-11 класи на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com
11 Січня
Херсонський Таврійський ліцей Херсонської міської ради оголошує НАБІР УЧНІВ у 1, 10-11 КЛАСИ на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com
14 Березня
З 14 березня 2022 року освітній процес в Херсонському Таврійському ліцеї Херсонської міської ради продовжено за дистанційною формою навчання або використання її елементів.
01 Листопада
Шановні батьки, інформуємо Вас, що згідно наказу Міністерства охорони здоров’я від 13.10.2021 р. № 2234, з метою захисту підлітків, віком 12-17 років від COVID-19 за Вашим бажанням, Ви можете щепити ваших дітей вакциною Pfizer. Для того щоб щепити перейдіть за посиланням: https://moz.gov.ua/article/news/v-ukraini-rekomenduvali-schepiti-vid-covid-19-ditej-12-za-najavnosti-usih-rutinnih-scheplen
27 Серпня
Гаряча лінія Управління освіти херсонської міської ради з питань якості та організації харчування у закладах освіти міста!
ФОТОГАЛЕРЕЯ ФОТОГАЛЕРЕЯ
ВIДЕОГАЛЕРЕЯ ВIДЕОГАЛЕРЕЯ
ГОЛОСУВАННЯ
Для чого я йду (моя дитина йде) у ліцей ?
ГОСТЬОВАГОСТЬОВА
Тетяна Іванівна
Доброго дня! Дуже приємно нарешті вийти на навчання. Дитина прийшла додому рада, із задоволенням розповідала про оновлення ліцею. Весь вечір розповідала про те, який гарний хол оформили, яке все яскра…
Валерія
Дуже дякую адміністрації та вчителям ліцею за все те, що ви робите для наших діточок. Діти більшість часу проводять саме в ліцеї, і хто як не ви, найбільше уваги приділяєте дітям, навчаєте та розвиває…
Ольга
Доброго дня! Всі пишуть про навчання та виховання, а я напишу про їдальню. Мій син з'їдає все і каже, що вся їжа дуже смачна. Якби не карантинні обмеження, сама б прийшла на обід. Дякую співробітник…
Тетяна
Дуже пишаюсь тим, що, є випускницею ліцею! Моя донька також навчається тут, бо, на думку нашої родини, це найкращий навчальний заклад у нашому місті. Діти мають можливість всебічно розвиватися як особ…
Сергій
Добрий день! Мій син навчається на хореоргафічному відділені. Дуже дякую вчителям за можливість самореалізації моєї дитини. Ліцей - найкращий!
всі відгуки
Вгору