НовиниНовини

15 Квітня
Цікаві уроки сольфеджіо!
Цікаві уроки сольфеджіо!
11 квітня на уроці сольфеджіо учні 4-М класу активно і завзято працювали в тональності соль-мінор. Разом із вчителем Вороніною Наталією Євгенівною згадали раніше вивчені натуральний, гармонічний та мелодичний види мінору. Також проаналізували вокальну вправу "Метелиця", розшифрували визначення назви танцю, обговорили структуру номеру, проставили схему тактування у розмірі 2/4.
Детальніше
15 Квітня
НАБІР УЧНІВ В 1-11 КЛАСИ НА 2024-2025 Н.Р.
НАБІР УЧНІВ В 1-11 КЛАСИ НА 2024-2025 Н.Р.
Херсонський Таврійський ліцей оголошує набір учнів у 1-11 класи на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com Обирай свій напрям (музичний, образотворчий, хореографічний, театральний) та навчайся разом з нами.
Детальніше
13 Квітня
Завершився наш захоплюючий тиждень природничих наук!
Завершився наш захоплюючий тиждень природничих наук!
Дякуємо всім, хто взяв участь та долучився до нашої наукової подорожі! Нехай ці знання та досвід надихають усіх на подальші відкриття! Сьогодні в 5-их класах відбулася природнича вікторина, яку провела вчитель "Пізнаємо природу" Наталія МАЩЕНКО. А учні 7-х класів залишилися в захваті від онлайн екскурсії в музей Експериментаніум, яку влаштувала для них вчитель фізики Лілія КОХАНЕВИЧ.
Детальніше
13 Квітня
Політ у космос учнів 4-х класів
Політ у космос учнів 4-х класів
До Всесвітнього дня авіації і космонавтики Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запропонувала юним читачам - учням 4-х класів уявити політ у космос, де небо ніби безмежне полотно, а зорі - маленькі вогники та прокласти шлях до зірок. Обертаючи «космічний» калейдоскоп, працівники молодшого відділу відкрили учням чудовий Всесвіт.
Детальніше
13 Квітня
Онлайн уроків з музичного інструменту (акордеон).
 Онлайн уроків з музичного інструменту (акордеон).
Скріншоти онлайн уроків з музичного інструменту (акордеон) з учнями 9-мт класу Кубатко І., Смирновим А. та ученицею 11-мхто Чепурко З. вчитель Прилуцька О.П. На індивідуальних уроках відпрацьовуємо технічні моменти, торкаємося питань елементарної теорії музики, музичного мистецтва, формуємо музичний смак на зразках творів сучасних українських композиторів.
Детальніше
13 Квітня
Двотуровий міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв “Гармонія”
Двотуровий міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв “Гармонія”
Кольоровий світ очима наших дітей. Учениця 7 хореографічно-образотворчого класу Гонтарь Анастасія нагороджена дипломом Лауреата Гран-Прі Премії у Двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв “Гармонія” в номінації прикладне образотворче мистецтво, графіка. Її композиція з'явилася на світ завдяки таланту, фантазії та наставництву Гільової Р.В.
Детальніше
12 Квітня
Всесвітній день авіації і космонавтики
Всесвітній день авіації і космонавтики
Учні 3-МО класу на годині спілкування у Всесвітній день авіації і космонавтики відправилися у віртуальному космічну подорож. Під час подорожі зустрілися з інопланетянами та разом порухалися. Успішно відповіли на запитання "Космічної вікторини". Лариса ШУЛЬГА розповіла дітям багато цікавих фактів про Україну - космічну державу.
Детальніше
12 Квітня
П'ятий день тижня природничих наук!
П'ятий день тижня природничих наук!
В цей день ми поринули в захопливий світ хімії та фізики! Світлана ГРИНЬКО провела з 9-ХО класом вікторину, підготувалися нестандартним способом до контрольної роботи з теми "Вуглеводи". Для актуалізації знань учнів 10-МХТО класу з попередньої теми Анжела ГУМЕНЮК використала філворд «Знайди слова» з теми : «Термодинаміка», а в 11-МХТО класі провела фізичну гру «Виграй мільйон».
Детальніше
11 Квітня
Тиждень природничих наук. Географічна розважальна гра «Подорож морями та океанами»
Тиждень природничих наук. Географічна розважальна гра «Подорож морями та океанами»
Наталія МАЩЕНКО провела в 7-х класах географічну розважальну гру «Подорож морями та океанами». Метою якої було закріплення знань з теми «Гідросфера» та розвиток творчих здібностей учнів у цікавій ігровій формі. Розроблені вчителем конкурсні завдання розвивали допитливість, креативність, практичні навички роботи з картами атласу та контурними картами.
Детальніше
11 Квітня
"Нові виклики у світі МІГ"
Під час тренінгу від Херсонської ОБД імені Дніпрової Чайки для учнів 9МТ і 10 МХТО класів медіатренер Ірина Срібна занурила учасників в актуальну тему "Нові виклики у світі МІГ". Учасники розглянули вправу "Дивний малюнок", пограли в інтерактивні ігри "Інформування чи Пропаганда", "Російські наративи", проаналізували відео "Соціальні мережі", діпфейк "Онлайн зустріч класиків".
Детальніше
11 Квітня
Всеукраїнський конкурс мистецтв "Українська весна"
Всеукраїнський конкурс мистецтв
Вихованці літературної студії "Ліра": Гамоцька І., Бернацька В., Літвін О. нагороджуються дипломати перших премій у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Українська весна". Висловлюємо подяку Звягінцевій Н.Д. за професійну підготовку учасниць.
Детальніше
11 Квітня
Предмет музичний інструмент
Предмет музичний інструмент
Фрагмент заняття з предмету музичний інструмент. Викладач Яценко О.В. продовжує підтримувати та розвивати талант наших дітей в умовах дистанційного навчання.
Детальніше
10 Квітня
Вікторини "Інерціальні системи відліку" та "Закони Ньютона"
Вікторини
В рамках тижня природничих наук Лілія КОХАНЕВИЧ провела урок фізики в 9-ХО класі у вигляді вікторини "Інерціальні системи відліку" та "Закони Ньютона". Учні з цікавістю відповідали на питання, шукали правильні відповіді, дізнавалися нове.
Детальніше
09 Квітня
Другий день природничого тижня
Другий день природничого тижня
Другий день природничого тижня став дійсно захоплюючим та пізнавальним для всіх учасників!
Детальніше
09 Квітня
"Олімпіс 2024 - весняна сесія"!
Талановиті учні ліцею заслужено отримали нагороди у відповідних категоріях завдяки своїй високій інтелектуальній майстерності та невтомному прагненню підкорити нові вершини. Нехай цей успіх буде лише початком великих досягнень на їхньому освітньому шляху.
Детальніше
Новини
Афіша Афіша
11 Січня
Херсонський Таврійський ліцей Херсонської міської ради оголошує набір учнів у 1-11 класи на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com
11 Січня
Херсонський Таврійський ліцей Херсонської міської ради оголошує НАБІР УЧНІВ у 1, 10-11 КЛАСИ на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com
14 Березня
З 14 березня 2022 року освітній процес в Херсонському Таврійському ліцеї Херсонської міської ради продовжено за дистанційною формою навчання або використання її елементів.
01 Листопада
Шановні батьки, інформуємо Вас, що згідно наказу Міністерства охорони здоров’я від 13.10.2021 р. № 2234, з метою захисту підлітків, віком 12-17 років від COVID-19 за Вашим бажанням, Ви можете щепити ваших дітей вакциною Pfizer. Для того щоб щепити перейдіть за посиланням: https://moz.gov.ua/article/news/v-ukraini-rekomenduvali-schepiti-vid-covid-19-ditej-12-za-najavnosti-usih-rutinnih-scheplen
27 Серпня
Гаряча лінія Управління освіти херсонської міської ради з питань якості та організації харчування у закладах освіти міста!
ФОТОГАЛЕРЕЯ ФОТОГАЛЕРЕЯ
ВIДЕОГАЛЕРЕЯ ВIДЕОГАЛЕРЕЯ
ГОЛОСУВАННЯ
Для чого я йду (моя дитина йде) у ліцей ?
ГОСТЬОВАГОСТЬОВА
Тетяна Іванівна
Доброго дня! Дуже приємно нарешті вийти на навчання. Дитина прийшла додому рада, із задоволенням розповідала про оновлення ліцею. Весь вечір розповідала про те, який гарний хол оформили, яке все яскра…
Валерія
Дуже дякую адміністрації та вчителям ліцею за все те, що ви робите для наших діточок. Діти більшість часу проводять саме в ліцеї, і хто як не ви, найбільше уваги приділяєте дітям, навчаєте та розвиває…
Ольга
Доброго дня! Всі пишуть про навчання та виховання, а я напишу про їдальню. Мій син з'їдає все і каже, що вся їжа дуже смачна. Якби не карантинні обмеження, сама б прийшла на обід. Дякую співробітник…
Тетяна
Дуже пишаюсь тим, що, є випускницею ліцею! Моя донька також навчається тут, бо, на думку нашої родини, це найкращий навчальний заклад у нашому місті. Діти мають можливість всебічно розвиватися як особ…
Сергій
Добрий день! Мій син навчається на хореоргафічному відділені. Дуже дякую вчителям за можливість самореалізації моєї дитини. Ліцей - найкращий!
всі відгуки
Вгору