Пробне зовнішнє незалежне оцінювання-2016 Пробне зовнішнє незалежне оцінювання-2016

05 Січня

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – це добровільне тестування осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, що дає їм можливість ознайомитись із процедурою проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2016 році триватиме з 5 до 30 січня 2016 року.

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 111.00 грн.

Графік проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання
2 квітня – з української мови і літератури;
9 квітня – з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії.

 ПРАВИЛА

реєстрації учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року

1.  Учасниками пробного зовнішнього незалежного оцінювання (далі – пробного ЗНО) є особи, які зареєструвалися для його проходження та здійснили оплату.
2. Реєстрація учасників пробного ЗНО здійснюється Херсонським регіональним центром оцінювання якості освіти (далі – Херсонський РЦОЯО) через мережу Internet після отримання електронної заяви від абітурієнта. Електронна заява на участь у пробному ЗНО прирівнюється до паперової.
3. Реєстрація на пробне ЗНО триватиме з 05 січня (з 00:00 годин) до 30 січня (до 24:00) 2016 року.
4. Для реєстрації особа, яка виявила бажання взяти участь у пробному ЗНО, повинна:
* Зайти на сайт Херсонського РЦОЯО за посиланням khersontest.org.ua 
* Натиснути на кнопку «Особистий кабінет учасника ПЗНО».
* Для того, щоб отримати логін та пароль зареєструватися на сайті Херсонського РЦОЯО.
* Перед початком реєстрації ознайомитись з нормативно-правовими документами, що регламентують проведення пробного тестування, та підтвердити факт ознайомлення та згоду (із зазначеними в них умовами), натиснувши на відповідне посилання.
* Після заповнення особових даних та їх уважної перевірки натиснути посилання нижче для підтвердження правильності введених даних та завершення реєстрації .
* Після підтвердження правильності всієї внесеної інформації, шляхом натискання відповідної кнопки, отримати особистий логін та пароль, який продублюється на її e-mail.
* Для авторизації натиснути посилання:«Повернутись на сторінку авторизації/реєстрації» .
* Ввести отримані логін та пароль та натиснути посилання «Авторизуватися» .
* Перш ніж перейти до вибору предметів, надати інформацію щодо місця проходження тестувань, для цього натиснути посилання «Додати/видалити предмети».
* Обрати місце проходження пробного тестування з усіх предметів із переліку міст, в яких будуть створені пункти пробного тестування та натиснути «Продовжити» .
* Після підтвердження вибору місця проходження тестування, натиснути «Продовжити».
* Обране місце проходження тестувань з’являється на головній сторінці у особистому кабінеті учасника ПЗНО. Для вибору предметів, ще раз натиснути посилання «Додати/видалити предмети». 
* Для вибору предмету проставити позначку навпроти бажаних предметів .
* З випадаючих списків навпроти предметів обрати мову (-и), якщо необхідно здійснити переклад тестів. Для підтвердження вибору натиснути на посилання «Продовжити». 
* З’явиться повідомлення щодо обраних предметів пробного тестування.
* На головній сторінці зміниться статус обраних предметів тестування. Для можливості друку квитанції на оплату необхідно остаточно підтвердити перелік обраних предметів. Після остаточного підтвердження обраних предметів учасник не матиме можливості видалити обрані предмети, але залишиться можливість додати нові.
* З’явиться повідомлення щодо підтвердження обраних предметів пробного тестування.
* Для друку квитанції натиснути на посилання «Друкувати», АБО для того щоб додати ще предмети натиснути на посилання «Додати предмети» .
* Здійснити оплату послуг за відповідний предмет можна в установах будь-якого банку (протягом 5 робочих днів, але не пізніше 30.01.2016).
Увага! Оплату потрібно здійснювати за кожний предмет окремим платежем.
* На персональній сторінці обов ’язково перевірити факт надходження коштів (не пізніше 10.02.2016 р.) 
* 12 березня 2016 року на головній сторінці «Персонального кабінету учасника ПЗНО» буде розміщено посилання на друк персонального Запрошення, у якому вказано адреси на назви навчальних закладів, у яких проходитимуть обрані тестування .

5. Через 7 днів, після здійснення оплати, учасник отримає від Херсонського РЦОЯО, на свою інформаційну сторінку, повідомлення про отримання електронної заяви та зарахування платежу, що є підтвердженням факту реєстрації на участь в пробному ЗНО 2016 року. 
6. У разі неучасті особи у пробному ЗНО, сплачені кошти не повертаються. Але ця особа має право отримати примірник тестового зошита та правильні відповіді до тестових завдань, звернувшись у триденний термін за адресою, вказаною у запрошенні - перепустці.

7. Кожен зареєстрований учасник може скласти тести не більше, ніж із двох предметів за вибором, згідно графіка:

02 квітня 2016 року:
• українська мова і література

09 квітня 2016 року:
• математика;
• історія України;
• географія;
• біологія;
• англійська мова;
• німецька мова; 
• французька мова;
• іспанська мова; 
• хімія;
• фізика;
• російська мова.

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання-2016
Афіша Афіша
02 Травня
З 1 ТРАВНЯ Херсонський Таврійський ліцей починає приймати ЗАЯВИ від батьків щодо зарахування дітей до 1 КЛАСУ! Додаткова інформація +380677628709 viber, +380505200530
11 Січня
Херсонський Таврійський ліцей Херсонської міської ради оголошує набір учнів у 1-11 класи на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com
11 Січня
Херсонський Таврійський ліцей Херсонської міської ради оголошує НАБІР УЧНІВ у 1, 10-11 КЛАСИ на 2024/2025 н.р. За детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 (067) 762 87 09, +38 (050) 520 05 30. Електронна адреса ліцею: htl.nabir@gmail.com
14 Березня
З 14 березня 2022 року освітній процес в Херсонському Таврійському ліцеї Херсонської міської ради продовжено за дистанційною формою навчання або використання її елементів.
01 Листопада
Шановні батьки, інформуємо Вас, що згідно наказу Міністерства охорони здоров’я від 13.10.2021 р. № 2234, з метою захисту підлітків, віком 12-17 років від COVID-19 за Вашим бажанням, Ви можете щепити ваших дітей вакциною Pfizer. Для того щоб щепити перейдіть за посиланням: https://moz.gov.ua/article/news/v-ukraini-rekomenduvali-schepiti-vid-covid-19-ditej-12-za-najavnosti-usih-rutinnih-scheplen
ФОТОГАЛЕРЕЯ ФОТОГАЛЕРЕЯ
ВIДЕОГАЛЕРЕЯ ВIДЕОГАЛЕРЕЯ
ГОЛОСУВАННЯ
Для чого я йду (моя дитина йде) у ліцей ?
ГОСТЬОВАГОСТЬОВА
Тетяна Іванівна
Доброго дня! Дуже приємно нарешті вийти на навчання. Дитина прийшла додому рада, із задоволенням розповідала про оновлення ліцею. Весь вечір розповідала про те, який гарний хол оформили, яке все яскра…
Валерія
Дуже дякую адміністрації та вчителям ліцею за все те, що ви робите для наших діточок. Діти більшість часу проводять саме в ліцеї, і хто як не ви, найбільше уваги приділяєте дітям, навчаєте та розвиває…
Ольга
Доброго дня! Всі пишуть про навчання та виховання, а я напишу про їдальню. Мій син з'їдає все і каже, що вся їжа дуже смачна. Якби не карантинні обмеження, сама б прийшла на обід. Дякую співробітник…
Тетяна
Дуже пишаюсь тим, що, є випускницею ліцею! Моя донька також навчається тут, бо, на думку нашої родини, це найкращий навчальний заклад у нашому місті. Діти мають можливість всебічно розвиватися як особ…
Сергій
Добрий день! Мій син навчається на хореоргафічному відділені. Дуже дякую вчителям за можливість самореалізації моєї дитини. Ліцей - найкращий!
всі відгуки
Вгору